Architectuur

Ons vastpinnen op een bepaalde stijl? Onmogelijk. Bij Themenos vertrekken we vanuit uw wensen. Wij luisteren en tillen vervolgens uw ideeën naar een hoger niveau, om zo een bouw of verbouwing te realiseren die uw hoogste verwachtingen overtreft. Tijdens dit proces mag u rekenen op een complete ontzorging, directe communicatie en een nauwgezette opvolging.

Meer informatie

Een samenwerking op uw maat

Voor elk project vertrekken we van een blanco blad om zo een uniek ontwerp op maat te realiseren. Van klassiek tot modern en alles daartussen. Daarbij verliezen we het uiteindelijke gebruik en het praktische nooit uit het oog. Een woning dient om comfortabel in te leven. Laat onze visie uw wensen versterken voor een geslaagd eindresultaat.

Afbeelding

Wij luisteren graag naar uw wensen

Onze architecten luisteren graag naar uw noden om hier vervolgens op verder te bouwen en voor een creatieve en structurele meerwaarde te zorgen. Contacteer ons voor een afspraak en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Contacteer ons

Realisaties

Beelden en gerealiseerde projecten zeggen vaak meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze realisaties in de verschillende disciplines. Meer weten of zien? Contacteer ons, we bezorgen u graag bijkomende informatie.

Project DH 2

Project DH 2

Totaalprojecten
Project VDP

Project VDP

Architectuur
Project JK

Project JK

Interieur
Project CFW

Project CFW

Interieur
© Themenos 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy | Cookiebeleid