Een complete begeleiding van A tot Z

Tot in de perfectie bouwen en verbouwen is één ding. Bij Themenos hechten we veel belang aan het correct informeren en ontzorgen van onze klanten.

Een afspraak bij ons op kantoor

Een eerste gesprek bij ons op kantoor in Antwerpen vormt de start van onze mogelijke samenwerking. Luisteren naar uw wensen en samen uw ideeën bekijken, vormen daarbij de basis. Wij voelen aan, peilen de verwachtingen, stellen gerichte vragen en toetsen de eerste ideeën af.

Stap 1 / 6Afbeelding

Programmastudie

Met de gekregen input gaan we aan de slag en ontwikkelen we een eerste programmastudie. Zo leggen we een creatieve puzzel die de basis vormt voor verdere verfijning en een eerste ontwerp.

Stap 2 / 6Afbeelding

Eerste ontwerp

Met ons eerste ontwerp komen we bij u terug voor een vervolggesprek. Hét moment om bijkomende input te vergaren en zaken in detail te bespreken. Zo krijgt uw woning echt vorm.

Stap 3 / 6Afbeelding

Digitaliseren & bouwaanvraag

Voldoet het project aan uw verwachtingen, dan beginnen we met het digitaliseren van de plannen. De bouwaanvraag wordt ingediend en het administratieve wordt verder verzorgd.

Stap 4 / 6Afbeelding

Realisatie van uw project

Wij volgen de realisatie van uw project op en zorgen voor bijsturing waar nodig. Uiteraard blijven de communicatielijnen open, terwijl u toch volkomen ontzorgd wordt.

Stap 5 / 6Afbeelding

Realisatie van uw interieur

Gaat u ook met ons in zee voor uw interieur, dan gaan we hier mee aan de slag. Zo kan het interieur op het exterieur afgestemd worden. Van technieken tot interieurafwerking, we bekijken alles in detail.

Stap 6 / 6Afbeelding

Realisaties

Beelden en projecten zeggen vaak meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze realisaties in de verschillende disciplines. Meer weten of zien? Contacteer ons, we bezorgen u graag bijkomende informatie.

Project DH 2

Project DH 2

Totaalprojecten
Project JK

Project JK

Interieur
Project CFW

Project CFW

Interieur
Project HS

Project HS

Realisaties
© Themenos 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy | Cookiebeleid